Per a qui estan pensades les bicicletes elèctriques?

Bicicletes elèctriques i els seus diferents públics:
1. Bikers de tota la vida que han descobert en la bicicleta de muntanya elèctrica altra forma de divertir-se o simplement busquen noves emocions. És emocionant pujar per trialeres que amb la bicicleta de muntanya tradicional era impossible, o pujar a 25 km/h per llocs que fins ara pujaven màxim a 10 km/h. També poder fer rutes molt més llargues per llocs que abans es trigava molt més temps o directament gairebé impossible de fer. Alguns següents tenint la seva mountain bike de sempre i alternen amb la mountain bike elèctrica. Oi que no és el mateix anar en moto que amb bicicleta? Doncs hi ha qui té les dues coses. El mateix passa amb la ebike de muntanya i la mountain bike tradicional.
2. Homes i dones que fan sortides en grups de mountain bike i no poden seguir el ritme dels altres. Amb la ebike és possible escollir el nivell d’assistència per anar a la velocitat que es vulgui. Aquí trobem principalment homes i dones amb menor preparació física. També trobem a les típiques dones que no poden seguir el ritme del seu marit (que possiblement és una màquina de pedalar) però que els agrada fer esport.
3. Famílies amb nens. Els nens petits se solen cansar quan tracten de fer sortides amb els pares a llocs amb gran desnivell o rutes llargues. Amb les ebikes de muntanya és possible fer excursions de tot el dia per llocs que difícilment podrien accedir els nens amb una moauntain bike convencional.
4. Persones amb problemes físics que els agrada fer esport però tenen limitacions.
5. Persones que volen iniciar algun esport i per edat pensen que és massa tard. Amb una ebike tindran la assistència que vulguin.
6. Persones que volen desplaçar-se per la ciutat fent esport però sense amarar-se (un escull si vol suar més o menys o simplement no suar) o simplement arribant més ràpid a la feina.

7. Per a ús diari i amb trajectes amb pendents.

8. I l’últim, per a persones que els han retirat el carnet de conduir i necessiten un vehicle per desplaçar-se. No cal carnet per a bicicletes elèctriques de 25 km/h (només es necessita per a les bicicletes elèctriques de 45 km/h)

Suscríbete a nuestra Newsletter

Déjanos tu correo y te enviaremos notícias y promociones de Noulimits!

No te preocupes por el SPAM. Nuestra filosofía es sencilla: te trataremos como nos gusta que nos traten a nosotros.
Puedes desuscribirte siempre que lo desees.

2016-12-21T18:00:09+01:0028 desembre 2014|0 Comentaris

Deixa'ns Un Comentari