Com funciona

Descripció

Tour guiat que travessa gran part del Parc Natural de Collserola, la principal muntanya i el pulmó de Barcelona. El Tour de TransCollserola ofereix magnífiques vistes del Barcelonès i del Baix Llobregat i és la nostra ruta més popular per accedir als secrets del massís de Barcelona.

Aquest recorregut s’adapta als ciclistes que ja saben anar amb BTT. No hi ha cap necessitat d’estar en forma. El potent motor elèctric de les nostres bicicletes permet seguir la ruta amb gairebé cap esforç.

El Parc Natural de Collserola separa Barcelona de la plana del Vallès i el seu pic més alt és el Tibidabo, a 512 m. Altres cims principals són: Turó del Puig, Puig d’Olorda, Turó de Valldaura, Turó de la Magarola, Puig d’Ossa i Puig Madrona. Les valls dels rius Llobregat i Besòs, la plana de Barcelona i la conca del Vallès marquen els límits geogràfics del massís de Collserola.

El PN de Collserola, que té una superfície de 84,65 km², és el parc metropolità més gran del món: 22 vegades més gran que Central Park a Nova York.
Al parc, s’han catalogat més de mil plantes importants que permet l’existència d’una fauna rica i variada.

Al turó de Vilana, de 445 m, s’alça la Torre de Collserola, una torre de telecomunicacions construïda el 1992 per a l’ús dels jocs olímpics. Té 288,4 m i està construït per l’arquitecte britànic Sir Norman Foster.

Mapa de la ruta

Què més inclou

No t’oblidis

  • Calçat còmode per pedals de plataforma.
  • Roba esportiva.
  • DNI o passaport i targeta de crèdit.

Limitacions

  • Nens a partir de 10 anys, sempre acompanyats d’un tutor.
  • Pes màxim: 100 kg.

  • Màxim 5 participants.

Altres Tours de Noulimits

2-3 h      20-35 Km     75

Barcelona e-MTB Panorama Tour

El nostre Tour més popular a través del Parc Natural de Collserola.
Gaudeix dels llocs secrets de la muntanya de Barcelona amb bicicleta elèctrica de muntanya.

Més Info

8 h      35-45 Km     145

Montserrat e-MTB Tour

La muntanya més popular d’Espanya, el Parc Natural de Montserrat. Pedalejarem la muntanya des de tots els vessants, visitarem el Monestir de Montserrat i la bellesa del seu entorn.

Més Info

8 h      35-45 Km     110

Sitges – Garraf e-MTB Tour

Descobreix el Parc Natural del Garraf, el poble de Sitges i pedaleja al monestir budista per sentir la pau després d’un bon dia de ruta.

Més Info