Prova ebike

Prova ebike 2017-08-04T19:23:28+00:00

Prova ebike setmanal amb el nostre guia

Experimentaràs noves sensacions que fins ara no coneixies

  • Xduro Allmtn RC

Vols experimentar noves sensacions? Has de provar-ho, jo ho vaig fer fa gairebé 5 anys, a la Cerdanya, el resultat va ser Wowwwwwwwww, descobrim una sensació nova, sense límits, inexplicable… tota la vida fent bicicleta de muntanya i aquest nou descobriment ens va canviar la vida al món del lleure.

Des d’avui ja pots apuntar-te a les sortides setmanals que farem els dimecres al migdia perquè provis una elèctrica EMTB amb motor Yamaha o motor Bosch i Brose.

Seran grups limitats de 3 persones, amb guia experimentat. La ruta es farà per Collserola, durada d’1 hora, consultar els horaris. La inscripció serà a Noulimits i el cost de 60 €.

També és possible provar-gratis </ strong> pel carril bici al costat de la botiga, tindràs una primera presa de contacte amb les nostres EMTB.

A partir de setembre Sortides amb Guia Experimentat

Pels parcs naturals del Garraf, Collserola i el Montseny

Per què escollir-nos?

  • Tenim marques de 1ª qualitat tant de muntanya com de ciutat.
  • T’acompanyem perquè vegis fins on pots arribar.
  • Provaràs les EMTB amb motor Bosch, Yamaha i Brose.
  • T’assessorarem sobre què bicicleta elèctrica et convé.
  • I finalment, tu decidiràs.

Què diuen els nostres clients?

He provat una bicicleta de Noulimits, concretament una Haibike de doble suspensió Sduro i no hi ha paraules per definir aquesta sensació. Impressionant és poc. La vull comprar, i no només una, també per a la meva família.
Lucas Grifin, Barcelona
He comprat una Haibike Sduro, la més senzilla que hi havia, i la recomano a tothom. Ara tinc 2 bicicletes una normal i una elèctrica i segons el dia escullo.
Lluís Alonso, Barcelona
Jo era reticent a provar les ebikes però un amic em va convèncer. M’encanten les baixades però tinc mandra de pujar les costes. Amb la Haibike Sduro All Mtn és tan divertit baixar com pujar. Ara per Collserola em diverteixo més que mai.
Carlos Rico, Sant Just Desvern
He comprat una Sduro Allmtn SL. La veritat és què era una mica reticent a aquestes bicicletes, però m’ha sorprès gratament, baixa molt bé per trialerites.
Josefina Martín, Barcelona
Gran tracte humà i grans bicicletes. Em mereixen tota la meva confiança a tots els niveles. Gràcies Noulimits pel vostre tracte.
Jordi Fernàndez, Tordera
Apunta't ja!

Prova les nostres increïbles EMTB amb motor Yamaha i Bosch.

A Noulimits podràs sortir amb un professional per provar les e-bikes sobre importants pendents i en un entorn únic.
Apunta't ja!