Tienda

Marcas
Rango de Precios
Clases
Motores
Bateria
Marcas
Rango de Precios
Clases
Motores
Bateria
 • La Haibike AllMtn ES, és el màxim d'Haibike, una bicicleta única, amb un disseny espectacular i equipada amb els millors components de mercat, des de les espectaculars suspensions Öhlins, passant pels potents frens Shimano XTR i el precís canvi Sram XX1 Eagle AXS. Tot el millor unit a un quadre de carboni, a el nou i potent motor Yamaha PW-X2 2021 i a una bateria de 600Wh. Una bicicleta pensada per oferir-nos unes sensacions inigualables. Probablement la millor Allmtn de l'2021.
 • 1
  Límit de gamma de les Enduro Flyon. Amb la Flyon Haibike ha volgut desmarcar-se totalment de la competència, creant un nou concepte en el món de les e-Bikes. El seu potent motor TQ d'120Nm amb una assistència màxima de 820%, és a clarament molt superior a la resta de la competència, (la majoria es mouen entre 300 i 400%). Però no només el motor és revolucionari, la integració de la mateixa en un elaborat quadre de carboni, la bateria de 630Wh, els fars integrats (5000lumens) i el modern display en color creen una línia única. Una bicicleta per als que busquen el màxim rendiment tant pujant com baixant, amb 180mm de recorregut, els nous frens Magura MT7, canvi Shimano XTR, i amortidors Fox Float X2 acompanyats d'una forquilla Fox 36 (Kashima coat), tot per gaudir de la e-Enduro més exclusiva de moment. La Xduro Nduro Flyon 10.0 és una bicicleta única per als que vulguin entrar en una nova dimensió de sensacions.
 • No stock

  Límit de gamma amb exquisits components, el màxim en el nou concepte Flyon. Amb la Flyon Haibike ha volgut desmarcar-se totalment de la competència, creant un nou concepte en el món de les E-bikes. El seu mega potent motor TQ d'120Nm amb una assistència màxima de 820% és clarament molt superior a la resta de la competència (la majoria es mouen al voltant dels 300%). Però no només el motor és revolucionari, la integració de la mateixa en un elaborat quadre de carboni, la bateria de 630Wh, els fars integrats (5000lumens) i el modern display en color, creen una línia única. L'equipament en aquest cas és d'acord amb el seu preu: Sram XX1 Eagle 12 velocitats, (11/50), frens Magura MT7, i suspensions DT Swiss, Impressionant !!!. Destacar finalment la seva munta de pneumàtics de diferent mesura: 292,50 (davant) i 27,5¨2,80¨ (darrere) per donar un plus de seguretat i eficàcia a el conjunt. La Haibike Xduro ALLMTN Flyon 10.0 és una bicicleta única, per als que vulguin entrar en una nova dimensió de sensacions a el més alt nivell.

 • La Bulls Sonic Evo AMS-L és la límit de gamma el nou concepte Sonic AM Característiques destacades: 1-Pes reduït: Menys de 20Kg (L'AMS 2 (gamma inferior a l'AMS-L) pesa 20,3Kg en talla M i l'AMS-L munta components més lleugers) 2-Potent motor: Shimano Steps EP8 de 85Nm i amb un pes de només 2,6Kg 3-Gran autonomia: Bateria de 750Wh 4-Equipmiento de luxe, canvi i frens XTR 5-Quadre de carboni superlleuger 6-Rodes de 29¨x2,35 davant i darrere i suspensions de 140 / 140mm de recorregut. Una bicicleta revolucionària i totalment diferent a les altres, que s'avança en el temps.
 • La Moustache Samedi Trail 10 és la límit de gamma. Una bicicleta per a tot ús, molt estable, super ràpida i molt àgil. Amb rodes de 29 "x2,50 davant i darrere i 150mm de recorregut de suspensió. La màxima evolució d'Moustache, amb una selecció dels millors components de l'mercat. Una bicicleta d'alt nivell, per a tot ús, pensada per comportar-se de manera exemplar tant en una baixada d'enduro, com en una ruta trail o en la pujada més tècnica.
 • La Riese & Müller Superdelite Mountain és una bicicleta d'altíssima qualitat, pensada per fer grans rutes amb total comoditat, per això munta 2 bateries que proporcionen 1.125Wh, amortidors FOX de 150mm / 140mm i rodes plus de 2,80mm. A més munta equip de llums Supernova E3 E-Bike Tail Light 2 i opcionalment pot muntar: -Canvi Rohloff E14 electronic -Portaequipajes Posterior -Portaequipajes davanter -Candado plegable El seu disseny i singularitat, fan que aquest producte sigui únic i exclusiu en el mercat.
 • La Riese & Müller Superdelite GT Touring és una bicicleta d'altíssima qualitat, pensada per fer grans rutes amb total comoditat, per això munta 2 bateries que proporcionen 1.125Wh, suspensions 140 mm / 140 mm (en versió GX). A més munta equip de llums Supernova M99 Mini Pro-25, porta equipatges del darrere i opcionalment pot muntar: -Canvi Rohloff E14 electronic -Frens ABS -Portaequipajes davanter El seu disseny i singularitat, fan que aquest producte sigui únic i exclusiu en el mercat.
 • La EMTB Kettler Quadriga DUO CX 12 FS, és sens dubte la bicicleta de major autonomia del mercat. 1250Wh en aquesta configuració de 625Wh + 625Wh, hi ha una altra variants: 400Whx2 = 800Wh a un preu de 6.299 € 500Whx2 = 1.000Wh a un preu de 6.749 € Les bateries enfrontades proporcionen una estètica estilitzada i baixen el centre de gravetat del conjunt. Els components de qualitat i la qualitat de fabricació fan d'aquesta bicicleta una molt aconsellable opció per a tots aquells que vulguin passar-se llargues hores gaudint de la muntanya.
 • La Rotwild RX 750 Core, és una bicicleta exclusiva d'alta qualitat. La marca Alemanya cuida tots els detalls i és considerada com una de les millors marques d'E-bikes a Europa. La RX 750 Core destaca per la seva potent motor Brose S-Mag de 90nm, amb dissipadors de calor, per mantenir el seu rendiment constant i evitar sobreescalfaments, La seva elaborat quadre de carboni, la seva bateria d'última generació super compacta, amb les noves cel·les de 21700 , que produeixen 750Wh, el seu canvi Shimano XT de 12 velocitats, i els seus potents frens Magura MT5 HC1. Una bicicleta desenvolupada als Alps, pensada per afrontar llargues rutes costeruts i descensos de vertigen amb total comoditat. La Millor opció de motor Brose de mercat.
 • No stock

  Gamma intermèdia molt equilibrada de el nou concepte Flyon. Amb la Flyon Haibike ha volgut desmarcar-se totalment de la competència, creant un nou concepte en el món de les E-bikes. El seu mega potent motor TQ d'120Nm amb una assistència màxima de 820% és clarament molt superior a la resta de la competència (la majoria es mouen al voltant dels 300%). Però no només el motor és revolucionari, la integració de la mateixa en un elaborat quadre de carboni, la bateria de 630Wh, els fars integrats opcionals (5000lumens) i el modern display en color, creen una línia única. El seu equipament, és d'alt nivell: XT d'11 velocitats (11/46), frens XT de 4 pistons i suspensions Fox. Destacar finalment la seva munta de pneumàtics de diferent mesura: 292,50 (davant) i 27, 52,80 (darrere) per donar un plus de seguretat i eficàcia a el conjunt. La Haibike Xduro ALLMTN Flyon 8.0 és una bicicleta única, per als que vulguin entrar en una nova dimensió de sensacions a el més alt nivell.

 • La Moustache Samedi Game 8 és una bicicleta pensada per a un ús més esportiu, molt estable, super ràpida i molt àgil. Amb rodes de 29 "x2,50 davant i darrere i suspensions de 170mm de recorregut davant i 160mm darrere. Destaca la forquilla FOX de 38 mm, que ofereix un comportament exemplar en terrenys exigents. Una bicicleta d'alt nivell, per endinsar-se en les senderes més difícils. El seu comportament és perfecte tant en baixades d'enduro, com en una ruta trail o en la pujada més tècnica.
 • No stock
  La Haibike AllMtn 7, És el nou concepte de Haibike, una bicicleta amb un disseny espectacular, amb acabats de primera, amb quadre de carboni i suspensions de luxe (Nova forquilla Fox 38 Factory Kashima), components d'alta gamma i el potent motor Yamaha PW-X2 2021. Tot a un preu molt competitiu. Una Allmtn per a tot, moderna polivalent i divertida, i equipada al màxim, una de les millors AllMtn de moment.
 • La Haibike AllMtn 7, És el nou concepte de Haibike, una bicicleta amb un disseny espectacular, amb acabats de primera, amb quadre de carboni i suspensions de luxe (Nova forquilla Fox 38 Factory Kashima), components d'alta gamma i el potent motor Yamaha PW-X2 2021. Tot a un preu molt competitiu. Una Allmtn per a tot, moderna polivalent i divertida, i equipada al màxim, una de les millors AllMtn de moment.
 • La Moustache Samedi Trail 8 és una bicicleta per a tot ús, molt estable, super ràpida i molt àgil. Amb rodes de 29 "x2,50 davant i darrere i 150mm de recorregut de suspensió. La màxima evolució d'Moustache, amb una selecció dels millors components de l'mercat. Una bicicleta d'alt nivell, per a tot ús, pensada per comportar-se de manera exemplar tant en una baixada d'enduro, com en una ruta trail o en la pujada més tècnica.