La gamma SDuro amb motor Yamaha s’amplia considerablement en la temporada 2016. Com a novetats més destacades:

– Incorporació de 2 bicicletes e-Mtb per a nens, amb rodes de 24 “adequades a partir de 8 anys, això obre encara més les possibilitats de gaudir de rutes de veritat amb tota la família gaudint al màxim. Tota una Haibike en miniatura. Per raons de seguretat en aquestes bicicletes al motor només assisteix fins 20km (habitualment 25km).

-Nova Gamma Enduro: Sduro Nduro, amb 180mm de recorregut de suspensions i amb Sram GX d’ 11velocidades en el cas de la Pro.

-Incorporació d’una Fat-bike. A més amb doble suspensió de 120mm de recorregut, amb components XT i 20 velocitats, tot un caprici!

-Nova Sduro AllMtn Plus, com a novetat es monta en aquest model rodes 27.5 plus (3.0), prometen ser una molt bona opció per a les eMTB que necessiten més prestacions que una roda convencional (major tracció, major adherència i major comoditat), tot això muntat en una AllMtn equipada al màxim. Impressionant!  . Respecte a les AllMtn la gamma passa de 3 d’enguany a 5 per a la temporada 2016.

-Pel que fa a les dobles de 29 “(Fullnine), també s’amplia amb 1 variant més, a destacar la més equipada FullNine RX amb XT, 20 velocitats, Fox 32 Float performance, FOX Float DPS, sense dubte una de les millors opcions .

-La gamma de noia Hardlife també s’amplia a dos models, el SL i l’RC els dos amb geometries específiques per a dona i amb colors molt femenins. Realment molt boniques.

-Tant Les Hardseven com les Hardnine amplien les seves gammes i com a novetat en la gamma baixa SL hi ha la possibilitat d’optar per 2 combinacions de colors, un més discret i l’altre més cridaner. Finalment a destacar en la gamma Hardseven s’inclou una topall de gamma anomenada PRO equipada al màxim i amb forquilla invertida rock Shox RS1, molt espectacular.

– Finalment, incorporació de 12 nous models per ampliar la gama Sduro a un total de 27, alguns d’ells en diferents colors.

ampliacion gama sduro_opt

Respecte a les novetats tècniques del motor Yamaha 2016:

-S’afegeix una nova manera d’assistència l’ECO +, amb el que es passa de 3 modes a 4 possibles (l’ECO + augmenta l’assistència a un 30% + respecte al ECO).

-El Motor es torna encara més silenciós, reduint el seu so en uns 11db.

-La Pantalla permet connexió USB, amb la qual cosa es podran carregar telèfons i permetrà diagnosticar més fàcilment errors per part del dealer.

-Carregador Un 40% més petit, a més és més potent amb 168W, això permetrà reduir els temps de càrrega.

Grafico Yamaha

 Conclusió: Es parla mólt del nou motor de Bosch CX però Yamaha amb aquests canvis tindrà de nou e-MTB de primera línea.