Noulimits CREIX!
Així és, estem creixent i això vol dir que més marques, més productes i més clients necessiten més metres d’exposició i taller. Després de gairebé 4 anys en el segon local anem a pel tercer, més gran i sobretot de molt més nivell, un espai d’acord amb els productes que venem.

Comença una nova etapa per Noulimits: 280 m2 d’exposició i taller, situat a tan sols 50m del local actual, al mateix carrer i direcció Barcelona.

El nou local es troba a la Carretera Reial nº 50-52, cantonada amb carrer Ateneu, costat muntanya, davant el carril bici que connecta Sant Just Desvern amb Barcelona.

Si tot es compleix segons previst, l’1 d’abril estarem a la nova botiga i molt aviat farem una inauguració.

I tot això gràcies a vosaltres i per a vosaltres, els clients, els que confieu en Noulimits i Nivell Bike, junts, més i millor.

Volem ser l’espai de les bicicletes elèctriques dels teus somnis.

 

I no només el local:

 

El web amb els productes de 2019 ja està finalitzada, una feina que ens agrada fer perquè sentim passió pels productes que venem i així ho vam intentar reflectir al nostre web. Sempre buscant una millora, intentant connectar amb el client que busca un producte nou entre tots els que hi ha al mercat, donant informació real i detallada i seleccionant els millors productes en cadascuna de les categories, aquest és el nostre treball.

També hi ha novetats en les marques. Fins ara teníem les marques Haibike, Winora, Bulls, Moustache, Bianchi i Flebi. Ara hem incorporat altres per complementar a les que ja teníem: Riese & Müller, Lapierre, Hèrcules, Legend i Littium.

Ens sentim orgullosos de les marques que representem i entre totes oferim productes de molt nivell.

I finalment les sortides, les vam iniciar el 2018 i encara hem tingut una mica d’aturada en el segon semestre ara anem a tornar i volem introduir una novetat. En Noulimits hi ha clients de moltes zones diferents i alguns d’ells s’estan oferint a fer-nos de guia per la seva zona. Hem pensat que això va a enriquir les nostres sortides, com sempre amistoses, buscant diversió, noves rutes i contacte amb altres ebikers. Podeu contactar amb nosaltres si voleu liderar una d’elles, farem un calendari i marcarem el nivell de dificultat de cada recorregut. De nou, junts, més i millor.

I Finalment us passo l’enllaç dels post més recents que hem publicat al nostre blog:

Coneix els Motors 2019 EMTB. http://bit.ly/2MMpSgJ
Crònica d’un ciclista pro travessant els Alps amb una e-Road Bianchi Impuls i-road (1) i (2). http://bit.ly/2HcwJPK i http://bit.ly/2NF9Aqv
Ens veiem aviat en alguna de les nostres sortides o en la nova botiga! Gràcies amics i clients, estem molt feliços de poder compartir tot això amb vosaltres.