bicicletes elèctriques urbanes

Tenim entre les bicicletes elèctriques urbanes la marca Kalkhoff, número 1 de vendes a Alemanya, pràcticament totes amb motor central Impulse 2.0, de gamma alta. Transmeten molta força fins a l’eix del pedal, de fins a 70 Nm i la sensació al pedalar és natural i equilibrada. En Noulimits hem seleccionat 3 models per tenir exposats a la botiga: Kalkhoff Sahel Impulse 9, amb barra transversal, estèticament més sport i amb un disseny molt elegant per desplaçar-se amb estil per la ciutat;

 

la Sahel Compact Impulse 8, de reduïdes dimensions i semiplegable per als que tenen poc espai, simplement espectacular i la Agattu 7, la bici elèctrica pensada per oferir el màxim confort. Hem seleccionat també una marca espanyola situada a Pamplona, ​​la Quipplan. Vam estar a la seva fàbrica per veure instal·lacions i provar la ebike Quipplan Q26 F10. En aquest cas el motor és posterior però a diferència de moltes altres bicicletes elèctriques amb aquest mateix motor el sistema inclou sensor de par i compta també amb mode de recàrrega. El motor amb sensor de par a diferència del motor amb sensor de moviment s’activa en exercir la força sobre el pedal, mentre que en el de moviment l’assistència es produeix quan el sensor detecta un cert moviment de la bicicleta. La Q26 F10 és una bicicleta elèctrica plegable de roda 26 “, molt més estable que les de 20”.

Hem estat en fires nacionals i internacionals, la més important a Europa, Eurobike. A Espanya, Unibike i Bive a Madrid i Bilbao respectivament.

Hem provat moltíssimes bicicletes elèctriques abans de seleccionar les marques urbanes que volem tenir en Noulimits. Però seguirem provant i provant per tenir sempre aquelles bicicletes que ens convencen a nosaltres, aquelles que ens agradaria tenir com a usuaris de la bici elèctrica. Us esperem a Noulimits per provar-les.