A partir d’ara podreu veure a Jorge Lorenzo i Valentino Rossi en els seus desplaçaments pel pàdoc del mundial de motociclisme.

Winora va lliurar al circuit de Jerez 9 ebikes Haibike als 3 equips Yamaha:

– Movistar Yamaha MotoGP

– Monster Yamaha Tech3

– Forward Yamaha Tech3

Les Haibikes lliurades eren les Haibike Sduro Allmountain, personalitzades amb els motius dels diferents equips. A continuació podeu veure les imatges de la Haibike de Jorge Lorenzo amb el 99 i la Haibike de Valentino Rossi amb el 46.

Aquests són els seus comentaris després de rebre aquest regal:

“La Haibike Sduro equipada amb motor Yamaha és una poderosa i excitant bicicleta de muntanya. És silenciosa i medi ambiental, crea una imatge futurista. Estic segura que serà molt popular al pàdoc. M’agradaria donar les gràcies tant a Yamaha com a Winora per aquest regal ” Jorge Lorenzo.

” La Sduro , amb motor Yamaha de Haibike és una bicicleta emocionant per muntar, mai havia experimentat res com això ! Té una poderosa empenta des del primer pedaleig , al mateix temps que et proporciona una sensació molt natural , com si algú et estigués empenyent des de darrere ! . També m’agrada molt el disseny ja que coincideix amb la imatge de l’equip . M’agradaria donar les gràcies a Yamaha i Winora per regalar-me la nova ebike a Jerez . Tinc ganes de muntar-la “  Valentino Rossi.

 Haibike, marca alemanya referent mundial en bicicletes elèctriques de muntanya va ser pionera en la introducció d’una BTT elèctrica amb motor central Bosch l’any 2010 i des de 2013 col·labora activament amb Yamaha en el desenvolupament de la seva nova línia de eBikes Sduro, al mercat des finals de 2014.

Des de 1993 Yamaha fabrica sistemes elèctrics per ebikes, primer per el seu mercat domèstic (Japó) i més tard en els mercats d’Àsia / Pacífic. Ara de la mà de Haibike com a primera marca, s’introdueix a Europa, amb un producte d’alta tecnologia i fiabilitat contrastada pel gran nombre d’unitats venudes mundialment fins a la data.

A partir d’ara podreu veure a Jorge Lorenzo i Valentino Rossi en els seus desplaçaments pel pàdoc del mundial de motociclisme. Si les voleu veure o provar demanar-les a ells o venir a Noulimits, us agradaran.