De la passió per la bici, a la passió per la bicicleta elèctrica.

Ja de petita m’agradava la bicicleta, fèiem ginkanes a la Festa Major de la Rierada, amb les nostres Orbea ‘s sense marxes, era possiblement la millor joguina de l’època. Jo solia obtenir medalles, ja sentia passió per la bicicleta.

Quan tot just havien mountain bikes a Espanya en el meu viatge a Califòrnia, en el 93 vaig tornar amb una Marín i vaig començar a pujar les muntanyes de la Cerdanya amb la meva nova bicicleta de muntanya.

En el 99, a l’Agència de publicitat per a la qual treballava, DEC, vaig obtenir com a regal de fidelització 1 KLEIN Attitude (era el Porche de les bicicletes). Tothom obtenia el rellotge. Jo vaig canviar el rellotge per una Klein. Recordo encara passejar orgullosa amb la bici per l’Agència. Està aparcada al garatge, amb ganes de restaurar-la i posar-la en una vitrina com a part de la meva història, a la BBDO i com a record de la meva passió per la bicicleta de muntanya .

Vam ser dels primers clients de Probike, amb el Pere, vam viure el seu negoci des del començament, en un petit local del carrer Laforja.

El 2013, a la Cerdanya francesa vam descobrir les Matra, bicicletes elèctriques mountain bikes. Amb elles vam iniciar un nou esport, sortides en família de 60 km per rutes vermelles en ple Pirineu. Eren Mountain bikes elèctriques amb motor central .Les llogarem dia rere dia per fer noves rutes. Va despertar de nou una forta passió per aquest tipus de bicicletes, les bicicletes elèctriques.

A partir de llavors vam investigar i comprar, volíem una Haibike però no en vam trobar, vam acabar amb una Moustache i una Scott, bones bicicletes per arribar més lluny.

Al 2014 ens vam anar de viatge per Europa amb un propòsit, visitar la fira més gran de bicicletes d’Europa: Eurobike’14. Vam sortir d’allà amb una idea molt clara, vendre mountain bikes elèctriques Haibike amb motor Yamaha. Al setembre iniciàvem el projecte, la compra de les bicicletes i la pàgina web. Volem agrair a Cristian de Winora per la seva confiança en el projecte. Vam crear una marca, Noulimits, Josep Maria Ambrós ens va fer el disseny del logotip i Xavi Noguera la web. Volem ser una botiga especialitzada en bicicletes elèctriques de qualitat. Venem el que ens agrada, aquells productes en què creiem i sentim. Posteriorment, després d’assistir a Unibike i Bive, vam buscar les bicicletes elèctriques urbanes i vam seleccionar Kalkoff i Quipplan com les marques de qualitat que volem tenir a Noulimits.

Avui, Laddytacones, una gran artista que camina, dibuixa i escriu, ens ha dedicat al seu bloc un post “Oda a la bici“, la noia de la il·lustració sóc jo en una bicicleta de muntanya elèctrica i us convido a entrar a la seva pàgina.

El boom de les bicis elèctriques acaba de començar, és una època on conviuen l’oci i la mobilitat sostenible, ara anar amb bicicleta és un plaer des de l’inici al final del trajecte. Com diu Cocacola “Moure’t et fa feliç“. I encara que alguns diguin “és trampa”, no ho saben bé, ni s’ho imaginen. La nova bicicleta serveix per a tothom, cadascú tria el nivell d’assistència que necessita.

Prova-la, sentiràs una nova forma d’anar en bicicleta, és l’era de les bicicletes elèctriques, de les mountain bikes elèctriques.