MOTOR BOSCH PERFORMANCE LINE CX

S’acaba de presentar el nou motor Bosch per a la temporada 2016.

Aquestes són les seves noves característiques:

1-Increment de Torque (par motor) de 60 a 75Nm, això suposa un important increment que permet a aquest motor ser a priori un dels que oferirà major proporció d’assistència, fins a un 300% en mode d’assistència màxim (turbo), recordem que l’anterior motor Performance Line només arribava a 275% i la variant Active Line es quedava en un discret 225% d’assistència màxima. Aquest canvi permetrà afrontar desnivells fins ara impossibles.

2-Dimensions més reduïdes, això permetrà integrar-lo en diferents quadres. Podent millorar els dissenys de les bicicletes que l’integren, ja que l’actual era massa voluminós.

3-El pinyó de sortida passa de 15 a 14 a integrar-se perfectament amb el casset 10-42 SRAM d’11 velocitats. L’augment de bat unit a 11 velocitats permetrà sens dubte buscar nous límits.

4- Noves bateries POWERPACK d’500Wh, un pas endavant molt important, ja que aquest motor no és tan eficient comparativament com el seu competidor Yamaha i la seva autonomia amb 400Wh era inferior, amb aquest increment soluciona el problema i es posa per davant pel que fa a autonomia . També destacar que aquestes bateries són compatibles amb bicicletes del 2014 en endavant amb la qual cosa per 800 € podem tenir l’últim en bateries per ebikes.

5- Computador Nyon actualitzat i disponible per a poder muntar a la nostra e-MTB actual amb motor Bosch per 549 €, el nou programari permet fitxers GPX, amb la qual cosa ens permet preparar les nostres rutes en el nostre ordinador, per transferir-posteriorment, també pot utilitzar OSM maps, el nou maquinari permet una capacitat d’emmagatzematge de 8 GB.

Conclusió:

Amb aquest motor Bosch, sobre el paper, sembla que va ha ser el nº 1 del 2016. El 2015 Yamaha l’hi ha posat molt difícil, i Bosch ha reaccionat millorant en tot, però caldrà veure si Yamaha ens guarda alguna sorpresa, o l’alemany Brose 2.0 augmentarà la seva torque i les seves bateries, (tot apunta en aquest sentit). Aviat sabrem més i us ho explicarem …… .

 

NOULIMITS