NOULIMITS amb Haibike …

Si si, tinc moltes ganes de explicar-t’ho. I ho faré el més clar possible.

Porto 18 mesos treballant en aquest projecte, des de la fira de Eurobike el 2014 quan vaig veure clar que el meu hobby podia convertir-se en negoci. Cerca de local, comandes, obres, web … i no va ser fins al febrer de 2015 que vaig poder obrir la botiga en un lloc amagat d’Esplugues de Llobregat, tot i que he de dir que preciós. La il·lusió amb la qual vaig començar i tenir un producte de qualitat de la mà d’Haibike i Kalkhoff, del qual podia expressar amb emoció i sinceritat els seus avantatges i qualitats em va donar prou eines per transmetre als meus clients. D’aquí van començar les primeres vendes i dia a dia, més de 12 hores diàries de treball van començar a donar els seus fruits.

¿I ara què? Sabia des de feia temps que podia millorar en algunes coses i que els meus clients, que per cert he de dir que tots ells han estat del millor que he trobat, es mereixien més. Vaig començar a fer una llista de les coses que a mi m’agradaria obtenir si fos un d’ells. A partir de llavors vaig veure clar que havia de canviar alguna cosa que feia poc havia començat.

Primer pas, vaig parlar amb el tècnic de taller, una gran persona i un gran professional amb més de 10 anys d’experiència en tallers de Barcelona i actualment amb la seva pròpia marca, Nivell Bike, i li vaig dir que havíem d’estar junts. Els dos guanyaríem. Jo se molt de bicicletes elèctriques, marques, motors, característiques, comunicació i, adoro la meva feina però vull donar-ho tot als meus clients. Amb el taller al meu costat totes les consultes mecàniques quedarien del tot resoltes més d’oferir un servei complet.

Un altre punt molt important per als meus clients era que quan decidien que volien una bicicleta elèctrica bicicleta de muntanya Haibike la tinguessin de forma més o menys immediata, això d’esperar 3 o 4 mesos era una mica desesperançador per a ells. Si teníem més estoc podríem tenir més bicicletes per oferir. Així doncs buscar un local més gran per tenir una major exposició significava oferir un major servei. Trobem el local ideal, a la Carretera Reial nº 79, a Sant Just Desvern, un local fàcil de trobar, amb gairebé 200m2 al teu servei, molta llum, vidrieres i fàcil d’aparcar. Els nostres clients són tan grans que s’ho mereixen.

Així doncs, et presento un nou espai per al ciclista, Noulimits i Nivell Bike. Noulimits amb una selecció de la gamma més àmplia de eMTB de la marca Haibike. També disposarem d’una selecció d’ ebikes urbanes. I seguirem amb la prova i el lloguer de les mountain bikes elèctriques. Nivell Bike, un taller molt professional perquè estiguis en bones mans fins i tot per fer-te a mida la bicicleta dels teus somnis. A més oferirem recanvis i accessoris de qualitat.

I a partir de ja? Vine al nou Haibike Center de Barcelona, ​​a Sant Just Desvern, molt a prop de la Diagonal i et tractarem com un rei. Descobreix-ho per tu mateix. Ens instal·larem al nou local el proper 14 de desembre / 15. T’esperem.

# e-MTB, #ebikes, #mountainbikeselectriques, #tallerdequalitat, #serveiclient, #clientsgrands, #Haibike, # Kalkhoff, …. # imoltmés.