Noulimits , la teva nova botiga de bicicletes elèctriques a 5 minuts de Barcelona , exactament a Esplugues de Llobregat , us ofereix el millor en bicicletes elèctriques . Hem seleccionat el millor producte qualitat - preu , estem treballant en la nostra pàgina web i xarxes socials . I ho fem amb molta il·lusió , la mateixa que us anem a transmetre quan vingueu a conèixer- . Fins ara hem estat provant la majoria de bicicletes elèctriques que estan en el mercat per seleccionar el millor per a tu .

Noulimits, la teva nova botiga de bicicletes elèctriques a 5 minuts de Barcelona, exactament a Esplugues de Llobregat, us ofereix el millor en bicicletes elèctriques. Hem seleccionant el millor producte qualitat-preu, estem treballant en la nostra pàgina web i xarxes socials. I ho fem amb molta il·lusió, la mateixa que us transmetrem quan vingueu a conèixer-nos. Fins ara hem estat provant la majoria de bicicletes elèctriques que estan en el mercat per seleccionar el millor per a tu.

Les nostres marques:

Ja tenim algunes marques, entre elles Haibike (marca alemanya de màxima qualitat en bicicleta de muntanya elèctrica) i Kalkhoff, la marca més venuda a Alemanya a nivell urbà. D’entre les marques espanyoles per ara hem seleccionat a Quipplan, de boníssima qualitat i la seva gamma de bicicletes elèctriques plegables de roda de 26, per tenir una major estabilitat.

No volem informar-vos de molt més, a poc a poc us anirem donant a conèixer més detalls sobre la botiga. Ens veiem aviat !!!!