Shimano Steps E-8000 actualització 2018::

El motor Shimano E8000 és un motor que funciona molt bé, amb una bona potència màxima de 70Nm. Destaca per lliurar-nos molta potència en qualsevol cadència fins i tot en altes, amb la qual cosa és un motor molt gratificant d’utilitzar. Tant el seu sistema de polsadors per canviar de nivell d’assistència com el seu display estan molt ben estudiats i ofereixen una llegibilitat i ergonomia destacables, d’altra banda la compatibilitat amb els canvis electrònics dI2 li donen un plus de tecnologia i precisió al conjunt.

                      

Però no tot era perfecte en aquest motor, i això va ser la causa per la qual Noulimits no va incorporar aquest motor en la seva gamma en 2017. Quins problemes tenia?:

Amb només 3 nivells d’assistència i sense cap possibilitat de personalitza, era difícil trobar l’assistència correcta. El mode Eco era bo però el salt entre el trail i el boost era brutal. (Veure imatge):

Des de Setembre d’aquest any, mitjançant un APP ja es pot canviar el nivell d’assistència al nostre gust en els modes TRAIL i BOOST amb la qual cosa permet adaptar la força del motor a les necessitats que cada un requereixi.

Un altre dels problemes d’aquest motor era la brusca desconnexió del motor un cop superats els 25Km, això no era un problema tècnic però si de sensacions, Shimano ha suavitzat aquesta transició perquè la conducció sigui més plaent.

Amb tot això creiem que ara sí aquest motor és un dels grans.

Nou Brose S

El motor BROSE és una delícia pel que fa a funcionament, silenciós i suau, sens dubte en aquests aspectes no té rival, però el seu gran problema sempre ha estat el seu inferior lliurament de potència pel que fa a BOSCH CX, YAMAHA PW-X I SHIMANO E8000. Això era a causa de 2 factors:

1- Els 90nm declarats en el Brose T (model comercialitzat fins a la data) només eren presents entre 50 i 60 de cadència, això vol dir que el seu rang d’utilització era molt baix, ara amb el nou motor aquests 90nm són presents amb cadència de 60 a 90 amb la qual cosa són molt més utilitzables.

2- L’antic motor tenia tendència a escalfar-se més del compte i això repercutia en una baixada de rendiment, en aquest nou motor s’ha treballat en aquesta direcció per obtenir una millor refrigeració.

Amb tot això el guany de rendiment respecte a l’anterior és d’uns bons + 15%, que realment es noten.

Pel que fa a Bulls amb el nou BROSE S cal destacar per 2018:

*Nou display amb més informació i més llegible:

*Nuevos quadres:

*Bateries 650Wh amb possibilitat d’incorporar GPS per localitzar la bicicleta en cas de robatori i amb moltes funcions addicionals.

Bulls E-Core

Sens dubte una de les grans novetats d’aquest any 2018, el desenvolupament d’aquest elegant quadre integrat en el qual podem albergar 2 petites bateries de 375Wh, això ens permet sortir amb només 1 bateria i utilitzar l’altre compartiment per a transportar diferents objectes, si la ruta no és molt exigent, o sortir amb les dues bateries totalment integrades disposant així de 750Wh.

Aquest nou sistema es combina amb la més alta tecnologia del canvi Shimano electrònic Di2 per convertir al conjunt en un dels més innovadors del 2018.

*Sistema magnètic MonkeyLink  instal·lat de sèrie en els quadres. Portabidó per bidó magnètic, suport llum davantera amb connexió a la bateria de la bicicleta i suport llum posterior o per parafangs. Amb aquest sistema magéntico serà molt fàcil adequar els accessoris més necessaris.

  

Sistema Rail Modular HAIBIKE

Haibike ha realitzat un espectacular quadre pel 2018, que integra la bateria al seu interior, però com sempre aquesta marca ha anat més enllà del que és convencional i integra solucions innovadores que permeten múltiples configuracions, per personalitzar la nostra bici segons les nostres necessitats d’ús:

Mitjançant la fixació en un rail tenim la possibilitat de muntar:

* Bidó aigua

* Sistema antirobatori

* Bossa de transport

* Bateria addicional per poder disposar d’1000Wh (Només en quadres rígids)

Nduro/Allmtn Haibike

Les noves NDURO / ALLMTN de Haibike amb el seu nou quadre integrat, noves geometries i el seu competitiu preu, són sens dubte un dels millors productes que es podran trobar a 2018.

És millor veure-les, per adonar-se que no hi ha res igual:

PVP 4.999

PVP: 4.499