Us vaig a donar alguns consells per evitar que us robin la bicicleta elèctrica:

Si aparqueu al carrer:

1) En primer lloc escull un lloc transitat per aparcar la teva ebike.

2) A continuació busca un suport fort, no lliguis la teva bici elèctrica a qualsevol lloc. Lliga el antirobatori al suport, roda del darrere i quadre. Recomanable també roda davantera i quadre a un altre suport encara que sigui amb un antirobatori de gamma inferior (però mai de cable).

3) I finalment, el més important, tenir un bon antirobatori, de gamma alta, els hi ha fins de nivell de seguretat 15 i col·locar adequadament en la vostra bicicleta. Qualsevol cable antirobatori de gamma baixa es pot tallar amb una cisalla en un segon. Nosaltres et recomanem els de la marca ABUS perquè ofereixen una excel·lent qualitat i gran seguretat per a la teva bicicleta, són els millors del mercat. Seran una gran inversió, i antirobatori i bicicleta poden durar tota la vida. Us vaig a explicar quins i per què:

  1. La U Granit X Plus (nivell seguretat 15). Aquesta U d’acer endurit té el tub quadrat, no circular, per trencar farien falta 8 tones de força, impossible amb una cisalla; amb arc parabòlic, impossible d’extreure; amb doble tancament, amb la qual cosa caldria tallar els dos costats de la U; pany de discos amb acer especial antitaladre. La clau només es pot copiar a Abus mitjançant DNI o còpia clau. Més segura impossible.
  2. Bord Granit X Plus 6500 (nivell seguretat 15). Són barres d’acer especial endurit de 5,5 mm. També recomanat per a bicicletes d’alta gamma, tan segur com la U Granit X Plus però més versàtil i més còmode de transportar.
  3. La U o el bord Granit Plus una mica més econòmica i característiques algo inferiors però també molt bona opció (nivell seguretat 12).

4) Alarma digital dissuasòria, amb activació i desactivació per control remot.110 decibels de so per a ús en bicicletes que disposin de tub per a la seva col·locació. L’alarma s’activa mitjançant sensor de moviment incorporat. Val molt poc però és un altre obstacle per al pispa a l’hora d’escollir quina bicicleta robar.

5) Assegurança antirobatori per a bicicletes. T’has preguntat alguna vegada: “Que passaria si causes algun mal a algú amb la bicicleta o si tens un cop contra un cotxe? I si te la roben, tinc alguna possibilitat de recuperar els diners que he pagat per ella? Hi ha assegurances específiques per a bicicletes però no totes les companyies les fan. Proposem el programa “Pedala segur” de Segurabici, Tenen diverses modalitats: Segurabici Plus que cobreix assistència en viatge per accident o avaria i responsabilitat civil (costa 22 € independentment del cost de la bicicleta), Segurabici + robatori segons import de la bicicleta, exemple per a una bicicleta de 2.000 € 91 € l’assegurança i finlament Segurabici tot Risc, segons import de la bicicleta, exemple per a una bicicleta de 2.000 €, 120 € d’assegurança. Tots amb cadenat homologat per seguretat.

Llocs especials per aparcar bicicletes amb seguretat:

1) Una altra forma segura de deixar la bicicleta és utilitzant els pàrquings públics. Cada vegada hi ha més pàrquings amb servei per a bicicletes. A la ciutat de Barcelona, ​​la xarxa d’aparcaments subterranis de B:SM disposa d’abonaments mensuals de 15 € o tarifes diàries d’1,20 € per a deixar vigilada la bicicleta davant de la cabina de cobrament.

Igualment, et recomanem tenir una assegurança per a la teva bicicleta i per a tu, no sempre tindràs un pàrquing allà on vagis, amb Segurabici estaràs segur.

2) A l’àrea Metropolitana de Barcelona es poden trobar l’aparcament Bicibox. Consisteix en mòduls tancats de 7 o 14 places individuals. La xarxa Bicibox està formada per 180 estacions que ofereixen unes 1.600 places per a bicis distribuïdes en 15 municipis de l’àrea metropolitana. L’abonament anual costa 35 euros i es pot sol·licitar la targeta de l’usuari mitjançant www.bicibox.cat

No t’oblidis del garatge o traster a casa:

Si guardes la bicicleta al garatge o traster et recomanem els ancoratges per terra, Granit WBA 100 i WA50, també de ABUS, on es lliga el antirobatori de gamma alta i la bicicleta.

Això és tot el que us puc explicar.

Si ningú comprés bicicletes robades està clar que disminuirien els robatoris. Nosaltres en Noulimits volem fomentar l’ús de bicicletes elèctriques i per descomptat anem a mantenir-vos informats de totes les novetats en el món de la seguretat, perquè tots puguem gaudir de la nostra ebike amb total tranquil·litat.